zondag 2 juni 2013

Mud Masters Obstacle Run

Ondertussen is de Color Run bij iedereen wel bekend. De eerste editie in Amsterdam was een groot succes. Voor Zwolle en Utrecht vliegen de kaarten ook hard over de digitale toonbank. Toch bestaan er hardloopwedstrijden waar veel meer lef bij komt kijken. Ooit gehoord van de Mud Masters Obstacle Run? Ik niet, tot een vriendin me daarover tipte.

De Mud Masters Obstacle Run is een ruig hindernisparcours ontworpen door mariniers. Een stormbaan ge├»nspireerd op de meest uitdagende militaire stormbanen ter wereld. Met meer dan 20 spectaculaire hindernissen. “Denk aan off-road hardlopen, kruipgangen met prikkeldraad en zwoegen door slow mud. Ben jij mentaal sterk, allround fit en ga je graag samen met anderen een uitdaging aan?”


Sowieso dat ik hier nog een keer aan mee wil doen met haar (als ze 18 is). Ik zal dan wel meer moeten  trainen, dus voor die tijd staat de Color Run nog in de planning.

Kennen jullie deze hardloopwedstrijd en zouden jullie mee willen doen?
Er zijn nog kaarten voor de 6 en 12 kilometer op zondag 29 september.

6 opmerkingen:

 1. wow ik zag mezelf wel als mentaal sterk, en ik houd wel van een uitdaging maar dit is toch een hele andere categorie haha. Leuk artikel!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een soort survivalrun, en ziet er erg tof uit! Een hoop mensen zullen dit niet waarderen maar mij lijkt het net als jij wel heel erg gaaf om een keer te doen haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow, lijkt me supervet om aan mee te doen, weet jij hoeveel km dit is?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die 6k zou ik nog wel willen doen, het ziet er zo gaaf uit! Bedankt voor de tip, ik ga meteen kijken of ik kaarten kan vinden. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen