REGINA

Naam: Regina
Leeftijd: 20 jaar
Studie: Communicatie (vierdejaars studente)
Woonplaats: Eindhoven

Na deze standaardgegevens weet je eigenlijk nog steeds niets over mij. Ik ben het meisje dat niet altijd het lef/de wil heeft om ‘in de picture’ te staan, maar wel het meisje dat opzoek is naar uitdaging. Ik houd van sporten en ga daar het liefst mee door op vakantie. Ik ben wèl het meisje dat het lef heeft om als eerste van een rots te springen. Canyoning, door de bomen tokkelen, kanoën, raften: ja, daar kan je mij blij mee maken! Ik zoek niet alleen uitdaging in sport, maar in het leven op zich. Een vier jaar durende opleiding in drie jaar doen en dat gecombineerd met een volgepland studentenleven bijvoorbeeld.

Wat ik hierboven heb beschreven, is precies waar ik over ga bloggen. Uitdaging, risicovol en gewaagd, dat zijn mijn kernwaarden. Ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn geworden naar een ‘Leven met Lef’ en mijn blog willen volgen!


12 opmerkingen:

 1. Hee super leuke blog, lees elke post die je upload. Zitten interessante artikelen tussen. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blogg Regina xxx Je nichtje Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt een enorm leuke blog en ook een orginele. (:
  Ik ga je dadelijk maar eens volgen met GFC.

  Ik had alleen een vraagje, want aangezien je in Eindhoven woont vroeg ik me af of je je graffiti filmpje bij de Berenkuil hebt opgenomen. Hier ben ik namelijk ook al een aantal keren geweest voor mijn blog, maar ook voor mijn graffiti werkstuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je leuke reactie! Wat grappig, ja ik heb dat filmpje in Eindhoven bij de Berenkuil opgenomen!

   Verwijderen
 4. Leuke blog, origineel en uniek !!!
  Liefst

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi, ik heb je genomineerd voor de Liebster award! Als je het leuk vind om mee te doen kijk dan op mijn blog om te zien wat dit inhoud! Liefs Anouck :)

  BeantwoordenVerwijderen