maandag 5 mei 2014

Tip: vliegtickets met verrassing

Heb je zin in een weekendje buitenland en houd je van verrassingen? KLM biedt tot 2 juni elke maandag (een beperkt aantal) 'Mystery tickets' aan. 

Je boekt een ticket voor 99,- en hoort de volgende dag waar je het komende weekend belandt. Vrijdags stap je op het vliegtuig naar een plek in Europa en op maandag vlieg je terug. Veel voorbereidingen kun je niet treffen. Ook loop je het risico dat de bestemming je niet aanspreekt. Al denk ik dat je er in elke stad wel een leuke trip van kunt maken. Het zijn zeker tickets voor lefhebbers, maar ik vind het persoonlijk leuker als je pas in het land zelf erachter komt in welke stad je bent. Zet mij maar geblinddoekt op het vliegtuig (naar de zon)!


Wie durft deze Monday's mystery tickets van KLM te boeken? En naar welke stad hoop je dan te vliegen?

5 opmerkingen:

 1. Haha wat grappig, dat lijkt me echt heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou 't zelf niet durven, maar 't is wel een heel gaaf idee :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij echt heel erg leuk! Ik ben zelf nog nooit in het buitenland geweest en dan lijkt het mij zo tof om gewoon ergens heen te gaan wat toch eigenlijk een ander voor je kiest. Ik zou ook geen voorkeur voor een stad hebben, want alleen al het ontdekken van een stad buiten Nederland lijkt mij erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach heel leuk, met een paar vriendinnen erbij zou ik dit wel aandurven! Het is uiteindelijk wat je er zelf van maakt dat ervoor zorgt of het leuk is of niet, eenders in welke stad je bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou het wel willen durven, maar heel praktisch lijkt me het niet (wat te pakken).

  BeantwoordenVerwijderen