dinsdag 11 juni 2013

Fotograferen met lef

Model staat klaar, *klik*, nog een klik en klaar. Oké, kort door de bocht, maar niet een beroep waar je heel veel lef voor nodig hebt. Tenminste dat dacht ik in eerste instantie, tot ik de volgende twee bijzondere fotografen tegenkwam. Zo zie je maar, in (bijna) elk beroep kun je risico's nemen en jezelf uitdagen.

Anna Eftimie
Deze Amerikaan vindt het leuk om baby’s aan de muur 'vast te plakken'. Ze houdt van baby’s en een unieke setting. Waarom zou je dit dan ook niet met elkaar combineren? Dat heeft ze gedaan. Hieronder het resultaat:
.

Meer foto's van de babyreportage van Anna kun je hier zien.

Joe McNally
Ook deze fotograaf is een Amerikaan. Hij heeft het hoogste gebouw ter wereld beklommen: de 828 meter hoge Burj Khalifa in Dubai. Joe houdt ervan om foto’s te nemen vanuit een ongewone invalshoek. Daar is hij zeker in geslaagd! Wil je weten hoe deze lefgozer op zo'n hoogte mooie foto’s weet te maken? Kijk het volgende filmpje (vanaf 2:25)! 


Vinden jullie dat deze fotografen lef hebben?

Bron: wtf.nl

9 opmerkingen:

 1. Vind het heel gaaf! Alleen de bovenste is volgens mij niet aan de muur geplakt. Is juist van bovenaf gefotografeerd. Toch?

  x

  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja klopt lijkt me ook, maar toch best lef om baby's voor zoiets te gebruiken vind ik :')

   Verwijderen
 2. Hahaha, dat is echt cool!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die laatste is zeker een lefgozer; wat hoooog! De bovenste foto's zijn inderdaad van bovenaf gemaakt lijkt me, anders is het wel heel tricky haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ah.. onwijs leuke foto's van de baby's.
  Ik volg je trouwens terug via Bloglovin en GFC!

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei dat doe ik die Amerikaan niet na hoor. Bahbah.. eng zo op die hoogte! Maar de plaatjes liegen er natuurlijk niet om. :) En eigenlijk vind ik die baby foto's wel geinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha die babyfoto's, er zijn nog meer van dit soort. http://www.lindamagazine.nl/nieuws/funfact/baby-met-een-druk-leven/

  Leuke blog heb je, heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen