vrijdag 24 mei 2013

Belastingdienst wil Barbie (niet meer)

Barbie ook wel Samantha de Jong genoemd. Wie kent haar niet? Bekend van vele realityseries, waaronder Oh oh Cherso. Feestend door het leven, tot ze een baby kreeg. Als moeder veranderde er weinig. Het is en blijft een partyanimal.

Verbaasd was ik toen ik begin deze week hoorde over een samenwerking tussen Barbie en de Belastingdienst. Uhm, twee uitersten die gaan samenwerken. Ik bedoel bij Barbie denk ik vrijwel meteen aan ‘dom blondje’; betrokken geweest bij vechtpartij en getrouwd met een man die wordt beschuldigd van drugshandel. Ze gaat samenwerken met de Belastingdienst. Wat ik beschouw als betrouwbaar en hopelijk toch wat intelligenter. Nooit geweten dat de Belastingdienst zulke gewaagde beslissingen nam, als het gaat om imago.
.

Nee, als het aan mij ligt moet Barbie het gewoon houden bij de snabbels. Discotouren door heel Nederland. Ook al past Barbie goed bij de slogan: “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”, was ik niet de enige die het een aparte samenwerking vond. Woordvoerder van het ministerie van Financiën verlost ons woensdag van een radiospotje met Barbie.  

Zouden jullie een advies van Barbie aannemen als het gaat om belastingtoeslagen?

Ps. Vraag je zuur verdiende centjes terug door belastingaangifte te doen. Ook is het belangrijk om te weten waar je recht op hebt. Voor studenten net als ik, studiefinanciering, zorgtoeslag en misschien wel huurtoeslag.

5 opmerkingen:

 1. ik vind dat de media Barbie gewoon geen aandacht meer moet geven :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het gelezen, vreemde beslissing. Al vond ik die ene reclame met haar erin wel leuk. Iets op installeren ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben wel benieuwd waarom de belastingdienst voor Barbie heeft gekozen! Ik vind haar zo irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aparte beslissing! Ze moeten haar echt niet nog meer aandacht gaan geven :0
  xx

  BeantwoordenVerwijderen